Elevkåren

Elevkårens logga
Södra Latins elevkår (=extern länk) ser till elevens rättigheter i skolgången och ansvarar för föreningar liksom de flesta aktiviteter som sker på skolan utanför undervisningen. Det är bland annat vi som sköter Killergame, klädbytardagar, och den årliga Läroverksfejden. Genom att gå med i elevkåren får du ta del av de aktiviteter vi genomför samt stödjer vår verksamhet genom att vi får medlemsbidrag för Dig, som går oavkortat till en bättre och roligare skolgång för Dig!

Vi i styrelsen tror att detta år kommer bli det bästa i Södra Latins elevkårshistoria, stordåd kommer skapas och elevengagemanget kommer öka. Bli medlem för att ta del av vår fantastiska verksamhet och för att din skoltid ska bli till den bästa.

Kontakt: Mail till elevkåren