Våra program

Södra Latin har estetiska utbildningar på hög nivå inom musik, dans, teater, bild och formgivning. Skolans breda ensembleverksamhet, långa erfarenhet och höga nivå på undervisning gör att många elever även utanför Stockholm söker sig till vår musikutbildning. Många musiker och verksamma inom andra konstnärliga områden har fått sin grundläggande utbildning på Södra Latin.

Skolan har också en teoretisk profil med utbildning på hög nivå i naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga ämnen och språk. För alla våra utbildningar är utbyte och samverkan med högskolor, organisationer och arbetsmarknad viktiga inslag. Södra Latin ger dig som är elev möjlighet att välja nybörjarspråk som bl a italienska, kinesiska och ryska. Inom det individuella valet kan alla delta i estetisk verksamhet.

Kategorier: