Elevkåren

Elevkårens logga
Södra Latins elevkår ser till elevens rättigheter i skolgången och ansvarar för föreningar liksom de flesta aktiviteter som sker på skolan utanför undervisningen. Det är bland annat vi som sköter Killergame, klädbytardagar, och den årliga Läroverksfejden. Genom att gå med i elevkåren får du ta del av de aktiviteter vi genomför samt stödjer vår verksamhet genom att vi får medlemsbidrag för Dig, som går oavkortat till en bättre och roligare skolgång för Dig!

Elevkårens årsmöte gick av stapeln den 5 mars och efter sju timmar fyllt av spännande motionsdebatter, olidligt dramatiska omröstningar och härligaste partystämningen kunde en ny styrelse röstas fram!

Styrelse vald på årsmötet 2015

Ordförande: Alexandra Hillström

Vice ordförande: Anna Örnéus

Kassör: Pontus Almquist

Administrativ chef: Max Otterman

Ordförande för Demokratiska utskottet: Hannah Säfsten Ordförande för Finansiella utskottet: Alexander Makris Ordförande för Sociala utskottet: Astrid Pettersson Ordförande för Kulturella utskottet: Mathilda Högberg Ordförande för Föreningsutskottet: Cim Olinder Ordförande för PR-utskottet: Hanna Xu

Vi i styrelsen tror att detta år kommer bli det bästa i Södra Latins elevkårshistoria, stordåd kommer skapas och elevengagemanget kommer öka. Bli medlem för att ta del av vår fantastiska verksamhet och för att din skoltid ska bli till den bästa.

Kontakt: Mail till elevkåren